Robert Jacobsson
VD, Stationschef och Programledare

Född: Umeå
Ålder: 55+
Bor: På Teg i Umeå, bostad och radiostation ligger i samma hus.
Favoriter: Elvis Presley var första musikaliska förälskelsen och den har hållit i sig!
Minnesvärt: Husguden Björn Afzelius konserter i Umeå har varit riktiga höjdare, likaså var John Fogertys konsert en verklig nostalgitripp.
Kändisträff: Mötte en gång Bert-Åke Varg på Östra Kyrkogatan i Umeå. Rocken fladdra och for, han ville göra sig stor så att ingen skulle slå ner honom.
Varför radio: Förmedla en känsla eller ett minne genom att spela en låt eller säga något. Det är stort! Att jobba med radio har varit en dröm sedan ungdomen, en dröm som nu är verklighet.

Gun Rehnman
Programledare

Vem: En glad musikant sedan många år tillbaka. Började min musikaliska bana som tonåring, spelar gitarr, äger en 12- strängad Bjärton, en fin Seagull, m m, spelar bas, keyboard, dragspel.
Bor: I Örträsk, hemvändare sedan 12 år tillbaka.
Favoriter: Växte upp under Beatleseran, 60 talet rules.
Minnesvärt: När jag hörde Hello Goodbye första gången på Radio Luxemburg.
Kändisträff: Tja, jag har haft förmånen att träffa många genom åren men Neil Murray i Black Sabbath gjorde stort intryck.
Övrigt: Tio i Topp och Radio Luxembourg…det var vad som fanns när jag var tonåring! Ha ha, radiovågorna kom och gick och jag fångades av Beatles, Rolling Stones, Hollies, Elvis, allt det där som flödade ur den gamla DUX radion! Musiken som verkligen gjort skillnad i mitt liv, jag får ägna mig åt mitt stora intresse! Jag lyssnar och spelar det mesta och det är nog dagsformen som avgör vad jag väljer. Jag har det bästa av jobb, kan man ha det bättre?!

Lars Magnusson
Programledare

Född: I Göteborg Johanneberg
Bor: Ersboda
Ålder: 55+
Bästa skivan genom tiderna: Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band är ett studioalbum av brittiska popgruppen The Beatles, utgivet den 1 juni 1967 och betraktas som en milstolpe i musikhistorien.
Bästa låten genom tiderna: Från platta ovan Sgt pepper ”Lucy in the Sky with Diamonds”, skriven av John Lennon
Dricker helst: Öl – skall nästan vara kall som is
Jobb jag inte vill ha: Statsminister i Sverige. Ett skitjobb med för hög lön och taskig publik
Magnusson The story: 1979 började min radio röst att höras i etern för första gången. 1984 hamnade jag i Nya Zeeland som radio DJ. Hamnade 1989 på Umeå Universitet och var med att starta upp MICK 102 Umeå studentradio. Efter några år kom jag i kontakt med Robert Jacobsson som höll på med att köra igång en egen radiostation och resten är historia. Nu är det listor och country som gäller för min del på Norrlands största lokala radiostation. På med cowboy kittet och kör lite squaredance hemma, så hörs vi i din närmaste radioapparat.

Lotta Bromé
Programledare

Född: Skövde
Ålder: 55-
Bor: På Söder i Stockholm- men har bott på Skolgatan i Umeå när jag jobbade med tv på Ersboda.
Favoriter: 60-tals soul o svenska schlager 70-tal o tuggummipop 80-tal och synt
Musikalisk erfarenhet: jag har turnerat med både Lill-Babs och Diggiloo och sjungit. Med Joan Jett och Sally Oldfield och roddat mat o ljus.
Kändisträff: Sylvester Stallone? Eller när jag dansade med Prince… han är kort.
Dummaste nej tack till intervju: med Tina Turner- en ung jag tyckte ”vad har hon för intressant att prata om?”..
Legendarer och legender jag tackat ja till att intervjua: hela ABBA, BB King och Quincy Jones- den ene i Memphis den andre på Grand Hotel i Stockholm.
Varför radio: För att förmedla en känsla och nyfikenhet. Rösten ljuger inte – och du som lyssnare är med och skapar bilder- till skillnad mot tv där allt är serverat.
Tidigare arbetskamrater: Jacob Dahlin, Ulf Elfving, Hasse Tellemar, Mona Krantz, Kent Finell, Bertil Perrolf, Anders Lundin, Kjell Alinge, Lasse Granqvist, Niklas Levy och Lennart Wretlind. Hantverkare!

Program i Radio:
Klang & co, Sommartoppen, Eldorado, September, På Gränsen, Filosofiska rummet, P4 Extra, Tendens, Studio 1 och Radiosporten. Jag har tackat nej till svensktoppen.
Program på TV: Söndagsöppet & Julvärd efter Arne Weise
Taxi, Skåpet och Juni-97 från Umeå

När jag inte håller på med Pop och Rock så gör jag podd- Brevé Bromé heter den och jag möter kända och okända och pratar om stort och smått. Ni hittar den hos PodMe.Com

Jag hoppas du vill ta en morgonfika med mig!
Tisdag till fredag mellan 07-09
Varmt välkomna

Bob Marley
Pop & Rock-hund