Robert Jacobsson
VD, Stationschef och Programledare

Född: Umeå
Ålder: 55+
Bor: På Teg i Umeå, bostad och radiostation ligger i samma hus.
Favoriter: Elvis Presley var första musikaliska förälskelsen och den har hållit i sig!
Minnesvärt: Husguden Björn Afzelius konserter i Umeå har varit riktiga höjdare, likaså var John Fogertys konsert en verklig nostalgitripp.
Kändisträff: Mötte en gång Bert-Åke Varg på Östra Kyrkogatan i Umeå. Rocken fladdra och for, han ville göra sig stor så att ingen skulle slå ner honom.
Varför radio: Förmedla en känsla eller ett minne genom att spela en låt eller säga något. Det är stort! Att jobba med radio har varit en dröm sedan ungdomen, en dröm som nu är verklighet.

Gun Rehnman

Gun Rehnman
Programledare

Vem: En glad musikant sedan många år tillbaka. Började min musikaliska bana som tonåring, spelar gitarr, äger en 12- strängad Bjärton, en fin Seagull, m m, spelar bas, keyboard, dragspel.
Bor: I Örträsk, hemvändare sedan 12 år tillbaka.
Favoriter: Växte upp under Beatleseran, 60 talet rules.
Minnesvärt: När jag hörde Hello Goodbye första gången på Radio Luxemburg.
Kändisträff: Tja, jag har haft förmånen att träffa många genom åren men Neil Murray i Black Sabbath gjorde stort intryck.
Övrigt: Tio i Topp och Radio Luxembourg…det var vad som fanns när jag var tonåring! Ha ha, radiovågorna kom och gick och jag fångades av Beatles, Rolling Stones, Hollies, Elvis, allt det där som flödade ur den gamla DUX radion! Musiken som verkligen gjort skillnad i mitt liv, jag får ägna mig åt mitt stora intresse! Jag lyssnar och spelar det mesta och det är nog dagsformen som avgör vad jag väljer. Jag har det bästa av jobb, kan man ha det bättre?!

Lars Magnusson

Lars Magnusson
Programledare

Född: I Göteborg Johanneberg

Bor: Ersboda

Ålder: 55+

Bästa skivan genom tiderna: Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band är ett studioalbum av brittiska popgruppen The Beatles, utgivet den 1 juni 1967 och betraktas som en milstolpe i musikhistorien.

Bästa låten genom tiderna: Från platta ovan Sgt pepper ”Lucy in the Sky with Diamonds”, skriven av John Lennon

Dricker helst: Öl – skall nästan vara kall som is

Jobb jag inte vill ha: Statsminister i Sverige. Ett skitjobb med för hög lön och taskig publik

Magnusson The story: 1979 började min radio röst att höras i etern för första gången. 1984 hamnade jag i Nya Zeeland som radio DJ. Hamnade 1989 på Umeå Universitet och var med att starta upp MICK 102 Umeå studentradio. Efter några år kom jag i kontakt med Robert Jacobsson som höll på med att köra igång en egen radiostation och resten är historia. Nu är det listor och country som gäller för min del på Norrlands största lokala radiostation. På med cowboy kittet och kör lite squaredance hemma, så hörs vi i din närmaste radioapparat.

Bob Marley
Pop & Rock-hund

Pop och Rocks redaktionshund
Bob Marley har lämnat oss.
Tack för allt!
f: 2008-11-27
R.I.P. 2021-03-24