Robert Jacobsson
VD, Stationschef och Programledare

Född: Umeå
Ålder: 55+
Bor: På Teg i Umeå, bostad och radiostation ligger i samma hus.
Favoriter: Elvis Presley var första musikaliska förälskelsen och den har hållit i sig!
Minnesvärt: Husguden Björn Afzelius konserter i Umeå har varit riktiga höjdare, likaså var John Fogertys konsert en verklig nostalgitripp.
Kändisträff: Mötte en gång Bert-Åke Varg på Östra Kyrkogatan i Umeå. Rocken fladdra och for, han ville göra sig stor så att ingen skulle slå ner honom.
Varför radio: Förmedla en känsla eller ett minne genom att spela en låt eller säga något. Det är stort! Att jobba med radio har varit en dröm sedan ungdomen, en dröm som nu är verklighet.

Gun Rehnman
Programledare

Vem: En glad musikant sedan många år tillbaka. Började min musikaliska bana som tonåring, spelar gitarr, äger en 12- strängad Bjärton, en fin Seagull, m m, spelar bas, keyboard, dragspel.
Bor: I Örträsk, hemvändare sedan 12 år tillbaka.
Favoriter: Växte upp under Beatleseran, 60 talet rules.
Minnesvärt: När jag hörde Hello Goodbye första gången på Radio Luxemburg.
Kändisträff: Tja, jag har haft förmånen att träffa många genom åren men Neil Murray i Black Sabbath gjorde stort intryck.
Övrigt: Tio i Topp och Radio Luxembourg…det var vad som fanns när jag var tonåring! Ha ha, radiovågorna kom och gick och jag fångades av Beatles, Rolling Stones, Hollies, Elvis, allt det där som flödade ur den gamla DUX radion! Musiken som verkligen gjort skillnad i mitt liv, jag får ägna mig åt mitt stora intresse! Jag lyssnar och spelar det mesta och det är nog dagsformen som avgör vad jag väljer. Jag har det bästa av jobb, kan man ha det bättre?!

Lars Magnusson
Programledare

Född: I Göteborg Johanneberg
Bor: Ersboda
Ålder: 55+
Bästa skivan genom tiderna: Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band är ett studioalbum av brittiska popgruppen The Beatles, utgivet den 1 juni 1967 och betraktas som en milstolpe i musikhistorien.
Bästa låten genom tiderna: Från platta ovan Sgt pepper ”Lucy in the Sky with Diamonds”, skriven av John Lennon
Dricker helst: Öl – skall nästan vara kall som is
Jobb jag inte vill ha: Statsminister i Sverige. Ett skitjobb med för hög lön och taskig publik
Magnusson The story: 1979 började min radio röst att höras i etern för första gången. 1984 hamnade jag i Nya Zeeland som radio DJ. Hamnade 1989 på Umeå Universitet och var med att starta upp MICK 102 Umeå studentradio. Efter några år kom jag i kontakt med Robert Jacobsson som höll på med att köra igång en egen radiostation och resten är historia. Nu är det listor och country som gäller för min del på Norrlands största lokala radiostation. På med cowboy kittet och kör lite squaredance hemma, så hörs vi i din närmaste radioapparat.

Cathrin Sandström
Sälj och marknadsföring

Född: Umeå
Bor: Dragonfältet. Är dock uppvuxen på Teg så det kommer alltid vara ”rätt sida älven”.
Ålder: 30+
Jobbar som: Säljare på Pop & Rock
Bästa konserten: Foo Fighters. Men häftigast var nog att gå backstage med bandet Green Day när de spelade i Oslo för några år sedan.
Senaste filmen jag sett: Inferno
Senaste resan: Maldiverna på bröllopsresa
Resan jag vill göra: Jag är en globetrotter och vill helst se allt innan jag dör, men just nu har jag dykning på Kuba, äventyr i Nya Zealand och Sydamerika (var som helst!) som topp 3.
Bästa maträtten: Bra sushi slår det mesta, men tycker om matlagning så jag testar gärna nya rätter.
Dricker helst: En riktigt god torr cider
Varför Pop & Rock? Jag älskar mötet med människor och som säljare på Pop & Rock får jag både marknadsföra radion OCH hjälpa företag att nå ut till fler potentiella kunder på samma gång.

Bob Marley
Pop & Rock-hund