MED RADIOREKLAM PÅ POP & ROCK KAN DU SKAPA LOKALA BUDSKAP

MED HÖG FREKVENS PÅ ETT KOSTNADSEFFEKTIVT SÄTT

 

Radioreklam når ut till många människor

Pop & Rock har ca 14.000 dagliga lyssnare. Det ger dig goda möjligheter att nå många med ditt budskap.

Ljud är viktigt för att förstå budskap

Vi vill skapa känslor med vår radio och likaså vill vi hjälpa dig att skapa en bra känsla med din jingel. Vi hjälper dig med allt från planering till produktion och sändning.

Kostnadseffektivt medium

Produktionen av radioreklam är billigt jämfört med andra medier. Detta gör att radioreklam lämpar sig både för mindre lokala annonsörer som för större, mer påkostade kampanjer. Vårt mål är att kunna leverera ljudproduktioner med hög kvalité till ett bra pris.

POP & ROCKS LYSSNARE – DINA KUNDER

Mellan januari och juni 2013 gjorde SIFO en lyssnarundersökning för Radio Umeå (numera heter vi Pop & Rock). Den visade att ca 25 % av Umeåborna i åldrarna 35-79 år valde att  lyssna på Pop & Rock under en månad. Den genomsnittliga lyssnartiden hos oss under en dag var 167 minuter. De flesta lyssnade på radion i bilen, till och från jobbet samt på arbetsplatsen. Fördelningen mellan antalet manliga och kvinnliga lyssnare var mycket jämnt.

Tittar vi på veckolyssnare i Umeå ser fördelningen ut såhär*:
20 – 34 år 5,6 %
35 – 49 år 15,1 %
50 – 64 år 21,2 %
65 – 79 år 8,6 %
*Tns Sifo AB Rapport III 2013.

Är du intresserad att nå en resursstark och köpsugen målgrupp  ska du höras hos oss. Med riktade kampanjpaket skapar du intresse för din produkt till en bred och köpstark målgrupp. Vi siktar på att nå lyssnare som är + 35  i våra sändningsområden, via radio är täckningsgraden 100 procent. När man inte når oss  genom radion finns vi alltid på webben, www.poporock.se.

Du kan också annonsera via vår hemsida, www.poporock.se. Vill du spetsa till eller förlänga en kampanj, kan du även hyra reklamtid på vår RDS, ett kraftigt medium för dig som vill annonsera till bilförarna där ute. Prova nya grepp eller bara diskutera marknadsföring i största allmänhet, tveka inte att kontakta oss.

Cathrin Sandström
Kontoret: 090-19 74 70
Mobil: 070-332 53 13
Mail: cathrin@poporock.se 

Robert Beltrami Jacobsson
Kontoret: 090-19 17 16
Mobil: 070-331 01 94
Mail: robert.jacobsson@poporock.se