MED RADIOREKLAM PÅ POP & ROCK ELLER ROCKSTAR KAN DU SKAPA LOKALA BUDSKAP

MED HÖG FREKVENS PÅ ETT KOSTNADSEFFEKTIVT SÄTT

 

Radioreklam når ut till många människor

Rockstar är helt ny, men Pop & Rock (systerkanalen och som ingår i reklampaketet) som funnits i 20 år har ca 14.000 dagliga lyssnare. Det ger dig goda möjligheter att nå många med ditt budskap.

Ljud är viktigt för att förstå budskap

Vi vill skapa känslor med vår radio och likaså vill vi hjälpa dig att skapa en bra känsla med din jingel. Vi hjälper dig med allt från planering till produktion och sändning.

Kostnadseffektivt medium

Produktionen av radioreklam är billigt jämfört med andra medier. Detta gör att radioreklam lämpar sig både för mindre lokala annonsörer som för större, mer påkostade kampanjer. Vårt mål är att kunna leverera ljudproduktioner med hög kvalité till ett bra pris.

Är du intresserad att nå en resursstark och köpsugen målgrupp  ska du höras hos oss. Med riktade kampanjpaket skapar du intresse för din produkt till en bred och köpstark målgrupp.

Du kan också annonsera via vår hemsida, www.poporock.se och www.radiorockstar.se. Vill du spetsa till eller förlänga en kampanj, kan du även hyra reklamtid på vår RDS, ett kraftigt medium för dig som vill annonsera till bilförarna där ute. Prova nya grepp eller bara diskutera marknadsföring i största allmänhet, tveka inte att kontakta oss.

Robert Beltrami Jacobsson
Kontoret: 090-19 17 16
Mobil: 070-331 01 94
Mail: robert.jacobsson@poporock.se