Skidlegendaren Ingemar Stenmark ställer upp i Let´s dance

Skidlegendaren Ingemar Stenmark ställer upp i Let´s dance.

Ingemar fick frågan redan förra året, efter stora påtryckning från TV4 tackade Ingemar Stenmark, 58, ja till att delta i danstävlingen Let´s dance.

– Hon som castar, Åsa Thurhammar, har varit på mig. Utan henne hade jag inte ställt upp. Hon har gjort ett bra jobb, säger Ingemar och skrattar.

Ingemar tycker det ska bli en stor utmaning eftersom jag aldrig dansat.

– Mest pushade brorsan, redan för flera år sedan. Han har dansat lite själv och tyckte det var jättekul. Han sa ”det här ska du absolut testa”, säger han.

Ingemar tycker det är lite nervöst men för en gångs skull kan han ställa upp utan skyhöga förväntningar från publiken och sig själv.

– Jag motionerar fortfarande. I stort sett varje dag, men på ganska låg nivå. Längdskidor om det finns snö. Annars joggar och cyklar jag. Joggar jag blir det ungefär fem kilometer, säger han.

– Jag vill leva mitt liv utan att behöva ta hänsyn till vad folk tycker och tänker. Tycker jag något är kul vill jag göra det, om det inte är helt vansinniga saker. Det kan inte hända mycket mer än att man gör bort sig. Men vad då, det får man bjuda på i så fall.

Källa: expressen.se
<< Tillbaka till Skvaller