Nu avslöjas detaljerna inför Carl Philips och Sofias bröllop

Den 13 juni är prins Carl Philip och Sofia Hellqvist redo att gifta sig i Slottskyrkan i Stockholm.

Paret förlovade sig i somras, och meddelade bröllopsdatumet kort därefter, den 13 juni.

Sedan dess har Rykten och spekulationerna sprits, kommer Sofia få en prinsesstitel eller inte. Många modeexperter har spekulerat i hur Sofias bröllopsklänning ska se ut och vem som ska få designa den.

– Eftersom hon är en kvinna av folket önskar jag att vi får se Sofia som en modern och drömskt vacker bohemprinsessa och kanske inte så traditionell och kunglig, sa PR-experten Rossana Mariano då.

Efter bröllopet kommer det bli kortege med häst och vagn till Stockholms slott, Drottningholms slott eller ett tredje slott. Det är ännu inte bestämt vilket slott festen kommer att äga rum på.

– Vagnarna har varit med på alla bröllop. Personal och hästar byter vi, men vagnarna är alltid samma. Så vi hoppas på att det blir hästkortege den här gången också. Det är en fin tradition, säger Melin.

Då Prins Carl Philip är utbildad officer och nu även befordrad till major, kommer militären stå för pompa och ståt.

– Marinen och framför allt amfibieregementet AMF 1 i Vaxholm får en framträdande roll. Även flera musikkårer från det militära kommer att vara synliga, berättar en insatt källa som tillägger att det i övrigt kommer att vara ett ”lugnare och mer avspänt” bröllop än prinsessornas.

Källa: Stoppapressarna.se
<< Tillbaka till Skvaller