Bröllopslöftet till Sanna Nielsen i natt

I Melodifestivalen gör Sanna Nielsen succé som programledare!

Hon har fått mycket stöd från sambo, Jocke Rassel, både under sin satsning som artist och programledare i Melodifestivalen.

Paret har varit tillsammans i sju år och Sanna har länge väntat på ett frieri.

Efter ännu en succé med Melodifestivalen lovade äntligen Jocke att fria till sin Sanna.

– Vad spännande! svarar Sanna med ett leende.

Efter Melodifestivalen planeras det en resa till Thailand på semester. Där blir det dock inget frieri, Jocke vill hitta rätt tillfälle, det ska inte vara på en strand, han söker ett mer vardagligt tillfälle.

– Man vill bara hitta rätt tillfälle. Det ska vara när ingen anar. Hellre i tvättstugan än på knä på en strand, säger han.
När Sanna får höra det här säger hon:
– Oj, sa han det? Så spännande!
– Men ja, det är ju upp till honom. Vi får se vad som händer helt enkelt, säger hon och skrattar.

Sanna får mycket beröm av sin sambo.

– Jag är väldigt stolt. Men jag visste ju att hon skulle klara det här. De här sidorna har jag sett hos henne så många år, både på turneer, konserter och hemma. Hon är helt fantastisk.
I samma rum befann sig en glad Magnus Carlsson som strålande tillsammans med maken Mats, och hans medfinalist Mariette Hansson som skålade i bubbel tillsammans med Miss Li, som har varit med och skrivit hennes låt.
– Vi har det jättekul, säger Mariette.
– Jag är jätteglad för Mariettes skull. Hon är verkligen värd det på alla sätt och vis. Vi har skrikit och varit jätteglada i några timmar, säger hon.

Källa: Expressen.se
<< Tillbaka till Skvaller