You Aint seen nothing yet veckan låt

You Ain’t Seen Nothing Yet”
Är en rocklåt  skriven av Randy Bachman och inspelad av Bachman Turner Overdrive (BTO) på deras platta Not Fragile och släpptes som singel 1974. Låten nådde toppen på billboardlistan och kanadensiska listan den 9 november 1974 den når också plats nummer 2 på den brittiska listan. Man hamnade även i topp på den danska, tyska listan, samt på Nya Zeeland och i Syd Afrika.Låten fick också the Juno award för bäst säljande singel 1976.

Gitarr riffet i låten är som man nu skulle säga en sampling från låten Baba O Riley av the Who.I The Rolling Stone Record Guide, kallade journalisten Dave Marsh låten ”a direct steal from The Who. Det finns också likheter med Who låten ”My Generation.” Randy Bachman insisterar på att allt var ett skämt för hans bror Gary och att låten egentligen inte skulle getts ut. Från början var låten helt instrumental med Dave Mason på gitarr och att texten skrev lite på måfå och var bara ett working track. Det var Charlie Fash från Mercury Records som fick dem att skriva en text till låten.

Texten handlar om sen sångare som möte en Djävulsk kvinna som ger honom kärlek och drar ner honom i dyn. Det kan också notera att fler andra artister har spelat in låten

Finska bandet Moogetmoogs släppte en cover version av ”You Ain’t Seen Nothing Yet” (re-titled ”Kolmen minuutin muna”) som deras andra singel från deras 1991 album Kadonnut levy (”The Lost Record”), släppt 1991 som singeln fick ganska mycket airplay och det skrevs mycket i media i början på november 1991 och toppade den finska listan i februari 1992.
Burton Cummings, tidigare i The Guess Who, gjorde en jazzy version på sitt första solo album. Sedan har man samplat den på flera techno plattor under 2000 talet