Agneta Sjödin om sin längtan efter att gifta sig

Agneta Sjödin letar efter sin livs kärlek, hon har ännu inte hittat sin dröm man men hon har inte gett upp hoppet.

– Jag vill gärna gifta mig igen, säger hon.

Agneta Sjödin, 47, har ibland sagt att hon har svårt att träffa någon på grund av sitt kändisskap och sitt stora bekräftelsebehov.

– Det kanske är svårt att som man närma sig en offentlig kvinna som har mycket uppmärksamhet. Man känner det som att man står i skuggan av någon, sa Agneta i podcasten ”Livshjulet” förra året.

I en intervju i Expressen berättar hon om sina funderingar när hennes dotter snart ska flytta hemifrån. Hon berättar att hon har ett stort behov av att få filosofera i sin ensamhet, men att hon ändå är intresserad av att träffa någon.

– Jag tror att man kan ha sina vanor ändå. Det är en målsättning att bevara sin person. Som kvinna, många gånger, är det lätt att helt gå upp i sin partner. Släppa sitt liv. Så gör man i början av en förälskelse, men man får inte tappa sig själv. Då kan det vara svårt att hitta tillbaka. Relationer är väldigt utvecklande, om man vill. Om man inte bara går runt och tycker att den andra är en idiot och att man själv saknar fel.

Agneta berättar att hon ofta blir utbjuden på dejt och får en del skamliga förslag på Facebook som hon totalt nonchalerat.

Källa: Stoppapressarna.se
<< Tillbaka till Skvaller